Grillezett barack-kecskesajt leves – néhány perces nyári finomság

Ha szereted a különleges kombinációkat, mindenképpen próbáld ki a kecskesajt és a nektarin kombinációját. Egy kis csilivel és mézzel még izgalmasabbá teheted a fogást.

Két adag lesz belőle.
Két adag lesz belőle.StephanieFrey

Hozzávalók 2 személyre

  • 6 darab nektarin elfelezve
  • 4 deci baracklé
  • 1.5 deci vaníliás joghurt
  • 8 deka kecskesajt összemorzsolva
  • ízlés szerint só, bors, méz, csili
  • citromfű vagy bazsalikom a tetejére
  • 2 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a beolajozott barackokat, majd alaposan dolgozd össze a baracklével és a joghurttal. Szűrd le, majd kanalazd tányérokba. A sajttal és zöldfűszerekkel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek