Ez az izgalmas mangó-feketebab-kukorica saláta szárnyasok mellett a legfinomabb

Izgalmas alapanyagok kombinációja keveredik ebben a salátában, amit apróra vágott hozzávalókkal salsaként, mártogatósként is tálalhatsz tortillacsipszek mellett. Jó csípősen szeretjük a legjobban egy szelet grillezett lazac vagy joghurtos csirkemell mellett.

Egy kevés alaplében puhított kuszkusszal teheted még gazdagabbá.
Egy kevés alaplében puhított kuszkusszal teheted még gazdagabbá.Brett Stevens

Hozzávalók 2 személyre

  • 25 deka főtt fekete- vagy vörösbab
  • 1 nagyobb darab felkockázott mangó
  • 2 marék madársaláta
  • 0.5 kisebb darab lila hagyma apróra vágva
  • 15 deka csemegekukorica
  • 4 nagy ek. olívaolaj
  • 1 nagyobb darab lime leve és héja
  • ízlés szerint só, zöld bors, csili és méz
Recept idők

Elkészítés:

Az egésszel csak annyi dolgod lesz, hogy a hozzávalókat alaposan összeforgatod egymással, majd az olajjal és ízesítőkkel. Tálalás előtt legalább egy fél órát adj neki a hűtőben. Egy kevés alaplében puhított kuszkusszal teheted még gazdagabbá. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek