Mascarponéval még krémesebb lesz.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 50 deka csirkecomb
- 2 ek. olaj
- 1 ek. vaj
- 1 kisebb fej hagyma apróra vágva
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 deci vörösbor
- 1 közepes üveg Marinara-szósz
- 1 nagy ek. vörös pesto
- 1 tk. barna cukor
- ízlés szerint só, bors, oregánó
- 1 kisebb csokor friss bazsalikom a tetejére
- 20 deka articsókaszív
- 6 deka fekete olíva
- 5 deka zöld olíva
- 1 nagy ek. mascarpone
Elkészítés:
Pirítsd le a húst a zsiradékok keverékén, és add hozzá a hagymákat is. Add hozzá a bort, és ha kissé elfőtt, mehet bele a Marinara-szósz is. Fűszerezd, majd kis lángon ebben hagyd elkészülni a húst.
Ha a hús megpuhult, zárd el alatta a hőt, add hozzá a mascarponét, pestót, articsókát és az olívákat. Friss bazsalikommal a tetején tálald.