Azért jó, ha te magad készíted el az ételeid, mert pontosan tudni fogod, zsírban sültek-e a húsok, vagy grillezve készültek, és vajon édesburgonya-e a brownie alapja, vagy épp vaj és étcsoki. Ha egy kicsit kevesebb zsiradékkal főznél, e heti receptajánlók pont neked készült.
Ha te is szereted a különleges ízkombókat, ezt a mangós salátát mindenképpen készítsd el! Izgalmas alapanyagok keverednek benne, és ha elég apróra vágod az alapanyagokat, salsaként, mártogatósként is tálalhatod.
Egyszerű az egész, mégis izgalmas lesz a végeredmény, ráadásul alig fél óra alatt. A csirke tökéletes alapanyag, ami a fűszerektől lesz igazán finom.
A tavaszi tekercseknek van egy jóval egészségesebb változata. Így is keleti hangulatú, de könnyű lesz hozzá beszerezni az alapanyagokat.
Köret és főétel is lehet ez a töltött paradicsom, amit mi olaszosan szeretünk a legjobban. Ha haladó vagy, csinálj egy babos-kukoricás változatot is, jó csípősen!
A rizottó akkor is finom, ha csak fehérbor, vaj és egy adag olasz sajt van a tetején, hát még egy adag frissen sült garnélával! Nem kell belőle sok, hogy izgalmassá tegye a fogást.