Egy kevés bacon sem rossz mellette.Johner Images
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 0.5 darab lila káposzta apróra vágva
- 2 darab cékla
- 2 darab körte felkockázva
- 3 ek. olaj
- 10 deka csemegekukorica
Az öntethez
- 4 ek. majonéz
- 4 ek. tejszín
- 5 deka kéksajt
- ízlés szerint só, bors
- 1 mk. mustár
- 1 mk. barna cukor
- 3 ek. almalé
Elkészítés:
Az olajban puhítsd meg lefedve a befűszerezett lila káposztát, közben főzd meg a céklát. A felaprított zöldségeket keverd el egymással. Dolgozd össze az öntet hozzávalóit, és tálald a saláta mellett. Sült baconszeletekkel és friss ciabattával gyors és majdnem egészséges vacsora lesz belőle.