Bármelyik kedvenc sajtoddal finom.BDMcIntosh
Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka mozzarella felszeletelve
- 1 bögre bulgur
- 2 bögre alaplé
- 20 deka csirkemell felkockázva
- 0.5 üveg pesto
- 6 közepes darab kaliforniai paprika
- olaj a sütéshez
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors, fűszerpaprika
Elkészítés:
A bulgurt főzd negyedórán át az alaplében, majd lefedve tedd félre. Közben a zsiradékon süsd a csirkefalatokat a fokahgymával és a fűszerekkel fehéredésig. A paprikákat csumázd ki, majd ezek után keverd el egymással a csirkét, a pestót és a bulgurt, és ezzel töltsd meg a zöldségeket. Süsd 25 percen át, majd olvaszd a tetejére 10 perc alatt a sajtot.