Össze tudod párosítani a regényhőst az írójával? Kvíz!

Minden tekintet Hester Prynne-re szegeződik, a nőre, aki büszkén, dacosan áll a pellengéren, kezében a gyermekével, mellkasán az aranyfonállal díszített skarlát betűvel, de nem törik meg. Micsoda karakter! De kinek a fejéből is pattant ki?

Egy jó regényhős a hátán viszi a történetet. Nem érdekes, hogy a sivatagban vagy egy vidéki városkában kell boldogulnia, hogy sárkányokkal vagy társadalmi elvárásokkal küzd, egy valamirevaló karakter belső motivációi képesek magával ragadni az olvasót. Kvízünkben ilyen világirodalmi hősöket idézünk meg. Te tudod, hogy melyik író alkotta meg őket? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra