A gránátalmás-kukoricás kuszkusz a pirított magvaktól lesz még ropogósabb

A gránátalma és a kukorica sokkal jobb páros, mint gondolnád, és ha úgy érzed, nem elég mellé az alaplében puhult kuszkusz, egy adag mentával és tonhallal tedd még izgalmasabbá.

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 bögre kuszkusz
  • 1.5 bögre forró víz
  • 10 deka főtt csemegekukorica
  • 1 darab gránátalma magjai
  • ízlés szerint só, fekete bors, rózsabors
  • 1 kisebb csokor petrezselyem apróra vágva
  • 2 marék pirított, mazsolás magkeverék
Recept idők

Elkészítés:

Forrázd le a kuszkuszt, és lefedve hagyd puhulni legalább negyedórán át. Ha ezzel megvagy, keverd hozzá a többi alapanyagot, és fűszerezd ízlés szerint. Köretnek és könnyű vega vacsoraként is finom. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek