Ez a gyors töltött krumpli segít, ha egy kicsit kevesebb húst ennél

Édesburgonyából és hagyományosból is nagyon szeretjük ezt a fogást, amit nálunk egy kis adag sült bacon és aromás kéksajt dob fel.

Friss zöldhagyma is kerülhet a tetejére.
Friss zöldhagyma is kerülhet a tetejére.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb darab burgonya
  • 1 tk. vaj
  • 15 deka natúr krémsajt
  • 5 deka kéksajt
  • 10 deka mozzarella felszeletelve
  • só, bors, tárkony és egy csipet barna cukor
  • 2 szál zöldhagyma zöldje apróra vágva
  • 7 deka baconkocka
Recept idők

Elkészítés:

Süsd meg egészben a burgonyákat, majd vágd félbe mindegyiket, kicsit kapargasd ki a közepét, és kend meg egy kevés vajjal. Süsd meg a baconkockákat. A kikapart burgonyákat dolgozd el a mozzarellán kívül az összes alapanyaggal, és töltsd meg a keverékkel a zöldségeket. Végül a forró sütőben pirítsd a tetejére mozzarellát. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek