Ezek a gyors, életmódváltó pizzák segítenek abban, hogy spórolj a szénhidrátokkal

Pestóval, friss, balzsamos paradicsomokkal és kedvenc olasz sonkáinkkal szeretjük a legjobban ezeket a pizzákat, amik akkor a legfinomabbak, ha minél több zöldség kerül a kis tortillalapok tetejére. Nálunk most életmódváltó verzióban készült, így nem került a tetejére túl sok sajt, csak egy-egy evőkanál frissen reszelt, aromás parmezán.

Elég a tetejére egy nagy adag parmezán.
Elég a tetejére egy nagy adag parmezán.Zufar Kamilov

Hozzávalók 1 személyre

  • 2 közepes darab tortillalap
  • 2 nagy evőkanál reszelt parmezán
  • 4 nagy ek. (házi) Marinara-szósz
  • 2 evőkanál pesto
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 1 bögre friss rukkola
  • 10 deka koktélparadicsom felkockázva
  • 10 deka napon szárított olasz sonka felcsíkozva
  • 1 ek. balzsamecet
  • ízzlés szerint só, bors és oregánó
  • néhány szem zöld olíva
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomot keverd el a balzsamecettel, sóval, borssal és oregánóval. A lapokat kend meg a Marinara-szósszal, és adj nekik 5 percet az előmelegített, forró sütőben. Csak ezek után pakold rá sorban az összes hozzávalót és végül szórd meg friss bazsalikommal és parmezánnal. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek