Egy kis méz is jól illik a tetejére.IngridsI
Hozzávalók 2 személyre
A tetejére
- 1 kisebb doboz natúr krémsajt
- néhány csepp citromlé
- 2 nagy evőkanál cukor
- 1 csipet só
- 1 mokkáskanál vaníliakivonat
- 4 kisebb darab keksz összetörve (a tetejére)
Az almákhoz
- 4 nagyobb darab alma
- 0.5 bögre dió
- 0.5 bögre kekszmorzsa
- 0.5 bögre cukor
- 1 mokkáskanál só
- 1 evőkanál puha vaj
Elkészítés:
Dolgozd el alaposan a töltelék hozzávalóit, majd töltsd meg az almákat a keverékkel. Süsd előmelegített sütőben legalább 35 percen át, közben keverd el egymással a sajtkrémet és az ízesítőket. Ha az alma langyosra hűlt, kanalazd a krémet a tetejére, majd a kekszmorzsákkal megszórva tálald.