Minél fűszeresebb, annál finomabb.Lew Robertson
Hozzávalók 2 személyre
- 2 ek. olívaolaj
- 0.5 db aprított vöröshagyma
- 1 db jalapeño apróra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 20 deka főtt csirkemell felcsíkozva
- 1 db friss avokádó felkockázva
- 2 db tortillalap felcsíkozva, ropogósra sütve
- 10 deka csemegekukorica
- 10 deka főtt fehérbab
- 8 deci alaplé
- 1 nagyobb darab friss, hámozott paradicsom felkockázva
- ízlés szerint só, bors, csilipor, kömény, oregánó, füstöltpaprika-por
- 1 nagy evőkanál paradicsompüré
- 10 deka reszelt cheddar
Elkészítés:
A sajtot, az avokádót, a tortillalapokat és a csirkehúst tedd félre levesbetétnek.
A hagymákat süsd meg az olajon, majd add hozzá az alaplevet és sorban az összes kimaradt hozzávalót. Adj a keveréknek kis lángon 8-10 percet, majd rendezd el a tetején a húst, az avokádót, a tortillát és a sajtot.