Alulra is kerülhetnek a krokettek, ebben az esetben süsd meg mindegyiket előtte forró olajban.GMVozd
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka darált marhahús
- 40 deka friss vagy fagyasztott burgonyakrokett
- 2 ek. olívaolaj
- 1 db vöröshagyma felkockázva
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál tejföl
- 10 deka csemegekukorica
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 bögre reszelt trappista
- 2 darab hámozott paradicsom felkockázva
- ízlés szerint só, bors, oregánó, fűszerpaprika, csilipor
- 1 tk. barna cukor
Elkészítés:
A krokettet és a sajtot tedd félre. A hagymát pirítsd üvegesre az olajon, majd néhány perc után add hozzá a húst, és ha kifehéredett, sorban a többi hozzávalót. Ha a ragu elkészült, tedd egy kisebb jénaiba, majd pakold meg sorban a krokettekkel és végül a sajttal. Tedd a forró sütőbe 20-25 percre, és ha va otthon, friss petrezselyemmel a tetején tálald.