Egy kevés madársaláta is mehet hozzá.fcafotodigital
Hozzávalók 2 személyre
Az öntethez
- 1 evőkanál (füstölt) csilipaszta
- 1 evőkanál méz
- 2 evőkanál vörösborecet
- 4 evőkanál olívaolaj
- ízlés szerint só, bors és oregánó
A salátához
- 1.5 bögre forró alaplé
- 1 bögre kuszkusz
- 15 deka koktélparadicsom
- 1 csokor újhagyma zöldje
- 1 darab kígyóuborka
- 2 evőkanál fekete olíva
- 1 darab zöld kaliforniai paprika
- friss koriander
Elkészítés:
A kuszkuszt öntsd fel a forrásban levő alaplével, és lefedve tedd félre negyedórára. Közben aprítsd fel a zöldségeket és dolgozd el egymással az öntet hozzávalóit. Ha a kuszkusz megpuhult, keverd el a zöldségekkel és tedd kis tálkákba az öntetet. Friss korianderrel a tetején tálald.