Friss lila hagymával, színes koktélparadicsomokkal dobhatod fel.Michael Watz
Hozzávalók 2 személyre
- ízlés szerint rozmaring
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 3 evőkanál ketchup
- 50 deka főtt burgonya felkockázva
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 kisebb fej kelkáposzta felaprítva
- 20 deka reszelt cheddar sajt
- 4 darab tojás
- só és bors ízlés szerint
- 1 deci tejszín
- 1 teáskanál barna cukor
Elkészítés:
A kelkáposztát fűszerezd majoránnával, sóval, borssal, barna cukorral, majd a forró olajon, fedő alatt puhítsd meg a tejszínnel, és ha elkészült, halmozd egy jénaiba. A burgonyát még melegen keverd el a paradicsompürével, ketchuppal, rozmaringgal és sóval, borssal, majd kanalazd a káposzta tetejére. Erre mehet a sajt, majd a tojások, végül a forró sütőben kapjon a keverék 15 percet, amíg a tojás elkészül. Friss lila hagymával, színes koktélparadicsomokkal dobhatod fel.