A krémes, habos dalgonakávé Koreából indult útjára

Ezt a trendi kávékülönlegességet úgy állítják elő, hogy egyenlő arányban jó alaposan összedolgoznak instant kávéport, cukrot és forró vizet, amíg krémes nem lesz, majd hideg vagy forró tejhez adják. Alkalmanként kakaóval, morzsolt kekszekkel vagy mézzel ízesítik. Persze ennek is van már millió változata, ezek közül mutatunk most egyet.

Próbáld ki valamelyik reggel.
Próbáld ki valamelyik reggel.agrobacter

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 ek. instant kávé
  • 2 ek. cukor
  • 2 ek. nagyon forró víz
  • 400 ml meleg tej
Recept idők

Elkészítés:

A tejen kívül keverj el egymással minden hozzávalót, majd dolgozd össze addig egy habverővel, amíg habos lesz a keverék. A meleg tejet töltsd poharakba, majd kanalazd a kávés habot a tetejére. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek