Egyik legnagyobb kedvencünk a jó kis gazdag céklaburger, amihez minden alkalommal valamilyen fűszeres-majonézes tuningot is készítünk, a másik favoritunk a kókusztejjel készült leves, ami egy percek alatt elkészülő klassz, különleges fogás.
A céklaburgerben a húspogácsa helyére kerül a céklaalapú zöldségfasírt.
Ez a céklás egytálétel tele zöldségekkel remek, egészséges vacsora lesz őszi estékre.
Ezt a céklás hummuszt a szarvasgombaolaj teszi igazán elegánssá. Vendégváráshoz, mártogatósnak is tökéletes.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
A kókusztejes céklaleves az az étel, ami nem a megszokott krémleves, de nem bonyolult elkészíteni, és meglepően finom.
A sokféle rizottó mellé vedd fel a repertoárodba a céklás-kecskesajtost is, nem fogod megbánni!