Ezeket készítsd el céklából idén ősszel!

Olvasási idő kb. 2 perc

A cékla finom salátaként egy kis almával, de olyat is láttunk már, hogy brownie alapjaként vetették be, a fotók tanúsága szerint remek eredménnyel. Köretként is kiváló egy kecskesajtos-rukkolás salátában, ahogy savanyúságként is ismerjük és szeretjük. Most pedig néhány új ruháját hoztuk el, amik közül némelyik már fel is költözött a családi étlapra.

Egyik legnagyobb kedvencünk a jó kis gazdag céklaburger, amihez minden alkalommal valamilyen fűszeres-majonézes tuningot is készítünk, a másik favoritunk a kókusztejjel készült leves, ami egy percek alatt elkészülő klassz, különleges fogás. 

A céklaburgerben a húspogácsa helyére kerül a céklaalapú zöldségfasírt. 

Ez a céklás egytálétel tele zöldségekkel remek, egészséges vacsora lesz őszi estékre. 

Ezt a céklás hummuszt a szarvasgombaolaj teszi igazán elegánssá. Vendégváráshoz, mártogatósnak is tökéletes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

kókusztejes céklaleves az az étel, ami nem a megszokott krémleves, de nem bonyolult elkészíteni, és meglepően finom. 

A sokféle rizottó mellé vedd fel a repertoárodba a céklás-kecskesajtost is, nem fogod megbánni! 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek