Pappardelle pancettával – Nem csak jól hangzik, nagyon finom is!

Ki tud ellenállni a sajt, a pancetta és a vargánya aromájának? Ha biztosara mennél, és garantáltan olyasmit főznél, aminek a végeredményéért mindenki rajong, ezt a gyors, tésztás fogást vesd be!

Már csak a sajt hiányzik a tetejéről.
Már csak a sajt hiányzik a tetejéről.IgorDutina

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka vargánya apróra vágva
  • 10 deka pecorino sajt lereszelve
  • 2 adag pappardelle/széles metélt
  • 1 ek. puha vaj
  • 10 deka pancetta/bacon felkockázva
  • 2 kisebb csokor friss bazsalikom és snidling apróra vágva
  • 0.5 deci fehérbor
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a tésztát, közben dobd a szalonnát és a fokhagymát a forró vajra. Néhány perc után add hozzá a gombát, majd 5 perc után mehet hozzá a bor is. Adj 10 percet a keverének kis lángon, majd keverd el benne a tésztát. A sajttal és a zöldfűszerekkel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek