Fetával az igazi.Vladislav Nosick
Hozzávalók 2 személyre
A zöldséghez
- 2 kisebb darab lila hagyma
- 2 kisebb darab cukkini vastagon felszeletelve
- 1 darab padlizsán vastagon felszeletelve
- 1 darab piros kaliforniai paprika felszeletelve
- 2 evőkanál olívaolaj
- só és frissen őrölt bors
A kuszkuszhoz
- 300 g kuszkusz
- 300 ml alaplé
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 csokor koriander
- 1 evőkanál fehér balzsamecet
- 200 g feta összetörve
- só és bors
Elkészítés:
Kend be olajjal a besózott, beborsozott zöldségeket, majd süsd még félig ropogósra a szeleteket egy faszenes vagy kontaktgrillben. Vágd mindegyiket falatnyi darabokra.
A kuszkuszt puhítsd meg lefedve a forró alaplében, majd keverd el az ízesítőivel, végül a zöldségekkel. Ha még izgalmasabbra szeretnéd, egy marék mazsolát is adj a salátához.