A sok zöldséget tartalmazó étellel könnyen felkészítheted a szervezeted a télre úgy, hogy közben igazán finomat eszik a család – és nem csak spenótos répaszálakat vagy egyszerű párolt zöldségeket.
Hallottál már a biryaniról? Ez a világhírű indiai étel nálunk most tökös változatban, szárított vargányával készült.
A fűszeres, feketebabos ragu és a friss salsa mellé nem is kell más, csak néhány házi tortillalap, esetleg néhány szelet lime-mal ízesített avokádó.
Mexikói hangulatban is készülhetnek klassz tésztaételek, amiket könnye egészségesebbé varázsolhatsz friss jalapeño paprikával és apróra kockázott paradicsomokkal.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Ha szereted a tököt meg a céklát, akkor biztos, jobban örülsz az ősznek, hiszen itt a szezon! Kezdetnek készítsd el ezt a céklás tabbouleh-t!
Ez a sültpaprika-leves nemcsak finom, de a vércukorszintedet sem emeli meg túlságosan. Friss bazsalikommal és oregánóval igazi olasz hangulatú fogást kapsz.