Főzz belőle egy gyors, fűszeres curryt!Mila Bond
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb darab tojás
- 1 evőkanál olívaolaj
- ízlés szerint római kömény, só, bors, fahéj, currypor, fokhagyma-granulátum, őrölt gyömbér
- 400 gramm apróra vágott, hámozott paradicsom
- 400 gramm főtt csicseriborsó
- 100 ml víz
- 180 gramm bébispenót
- 1 kisebb darab vöröshagyma apróra vágva
- 1 evőkanál paradicsompüré
Elkészítés:
Ehhez a gyors curryhez csak annyit dolgod lesz, hogy olívaolajon megpirítod a hagymát, majd hozzáadod a fűszereket, és (a spenótot kivéve) az összes hozzávalót kis lángon összefőzöd 10 perc alatt. Ha ezzel megvagy, a spenótleveleket is keverd bele, majd a lágyra főzott tojásokkal a tetején tálald.