Hideg, tonhalas spagettisaláta – minél több friss zöldséget adj hozzá!

Szuper fogás akkor is, ha délről maradt egy kevés főtt spagettitészta. A tonhallal és kapribogyóval tele lesz gazdag aromákkal, a mascarpone és a sajt kicsit krémesebbé teszi, a sok egészséges friss zöldség pedig segít az esti vitaminpótlásban.

Könnyű vacsoraként tökéletes.
Könnyű vacsoraként tökéletes.Tim Platt

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag spagetti
  • 2 kis doboz tonhalkonzerv
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 teáskanál puha vaj
  • 10 deka mascarpone
  • ízlés serint só és frissen őrölt bors
  • 1 szál szárzeller
  • 5 darab koktélparadicsom
  • 15 deka párolt brokkoli
  • 6 deka kecskesajt összemorzsolva
  • 10 deka főtt kukorica
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg sós, lobogó vízben a tésztát, közben vágd apróra a zöldségeket. Ha mindkettő elkészült, keverd el a tésztát a többi hozzávalóval, majd a friss kecskesajttal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek