A legegyszerűbb, ha napon megaszalod, és karácsonykor desszertekbe, húsok mellé tálalt gyümölcsös ragukba kevered, de van azért más ötletünk is!
Ez a pizza nemcsak azért érdekes, mert egészen új, kicsit sem olaszos ízek kerülnek rá, hanem mert a finomságok nagyját csak a sütés után tesszük a tetejére. Ha a friss sonka nem lenne elég, apróra vágott zellerszárral és paradicsomkockákkal is szórd meg a tetejét.
Ugye mennyivel jobb egy ilyen sajtkrémes szendvics, mint ha előregyártott szendvicskrémmel készülne? A sajtkrémen tökéletes a friss bacon és a füge, de ha szeretnéd egy kicsit izgalmasabbra készíteni, egy kevés juharsziruppal is locsold meg.
A hagyományos változatban bazsalikom, balzsamecet és paradicsom kerül a mozzarellagolyók mellé, ebben pedig édeskés sült füge és egy fehérborecetes-mézes öntet teszi izgalmassá a kissé tejszínes ízű sajtot és az abból készült capresét.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Az egyszerű csatni mellett készíts egyet az ünnepekre karácsonyi fűszerekkel is. Jól fog esni a vajas pirítóson és a sült sajtok mellett is.
Ha épp nincs egy hatalmas fügebokrod otthon, és az áruházban kell beszerezned a fügét, akkor a legjobb néhány pofonegyszerű sütemény, amelyek még finomabbak akkor, ha porcukorból és lime-ból egy citrusos mázat is készítesz a tetejükre.