Fehérbabbal, sárgarépával és egy biocitrom héjával teheted még tartalmasabbá és aromásabbá.nata_vkusidey
Hozzávalók 2 személyre
- 0.5 kiló csirkefelsőcomb-filé
- ízlés szerint só, bors, rozmaring
- 2 nagyobb darab alma felkockázva
- 30 deka kelbimbó félig megpárolva
- 1 evőkanál vaj
- 1 nagyobb teáskanál barna cukor
- olívaolaj
Elkészítés:
Süsd meg a befűszerezett csirkét az olajban. Amíg készül, sózd meg kissé a kelbimbókat, majd egy kicsit olvaszd meg a cukrot, és add hozzá a vajat. Ebben a keverékben forgasd meg a sós kelbimbót, majd add hozzá az almakockákat, és azzal is puhítsd egy keveset. Ha a csirke elkészült, forgasd össze a zöldségekkel, és már tálalhatod is.
Fehérbabbal, sárgarépával és egy biocitrom héjával teheted még tartalmasabbá és aromásabbá. Ha sajtrajongó vagy, sütőben egy nagy adag mozzarellát olvassz a tetejére.