Friss zsályával megszórva tálald.Monkey Business Images
Hozzávalók 2 személyre
- 4 közepes darab fehér vagy paprikás sütnivaló kolbász
- ízlés szerint só, kömény és frissen őrölt bors
- 1 kisebb fej lila hagyma
- 40 deka lila káposzta
- 2 közepes darab alma
- 4 evőkanál olívaolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőknál puha vaj
- 25 deka főtt csicseriborsó
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékén kezdd el puhítani előbb a hagymát, majd a többi felaprított zöldséget. Tedd rá a fedőt, ízesítsd, és ha szükséges, egy kevés vizet is önts a keverék alá. A kolbászokat süsd meg külön egy kevés olajban, és amikor elkészült, forgasd össze a zöldséges keverékkel egyben vagy nagyobb darabokra vágva. Végül add hozzá a csicseriborsót is. Friss zsályával megszórva a legfinomabb.