Tudtad, hogy a zakuszka a házi pizzán is finom?

Napon szárított sonkával, lila hagymával és jó sok sajttal készült nálunk ez a pizza, aminek elkészítéséhez saját, bögrés receptünket használtuk. Így nem kell pizzalapért zarándokolni a boltba, ráadásul sokkal finomabb, frissebb és garantáltan adalékanyag-mentes lesz a végeredmény.

Friss paradicsommal és olajban kissé megsült erdei gombákkal teheted még érdekesebbé.
Friss paradicsommal és olajban kissé megsült erdei gombákkal teheted még érdekesebbé.grandriver

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag pizzatészta (a cikk alatt találsz egy receptet)
  • 0.5 üveg zakuszka
  • 10 deka napon szárított olasz sonka
  • 1 kisebb fej lila hagyma kockákra vágva
  • 1 bögre alpesi füstölt sajt lereszelve
  • 1 kisebb csésze olívabogyó felkarikázva
  • 1 marék rukkola
Recept idők

Elkészítés:

Készítsd el a pizzatésztát, és ezúttal ne pizzaszósszal, hanem zakuszkával kend meg. Arra mehet a hagyma, az olívabogyó, majd a sajt. Tedd a forró sütőbe úgy negyedórára, majd ha elkészült, tálald a sonkával és a friss rukkolával a tetején. Friss paradicsommal és olajban kissé megsült erdei gombákkal teheted még érdekesebbé. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek