Így használd fel a zakuszkát: melegszendvicsben, kétféle sajttal és friss rukkolával

Nem mintha ne tudnánk kikanalazni egy adag zakuszkát üvegből mindenféle szégyenérzet nélkül, de azért az sem árt neki, ha egy nagy rozskenyér tetején, egy kicsit feltuningolva kerül az asztalra.

Már csak a sajt hiányzik a tetejéről.
Már csak a sajt hiányzik a tetejéről.Sebalos

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy szelet rozskenyér
  • 4 nagy evőkanál zakuszka
  • 2 evőkanál baconkocka
  • 7 deka mozzarella sajt
  • 1 marék friss rukkola a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Süsd meg a baconkockákat, majd keverd el a zakuszkával és kanalazd a kenyerek tetejére. Erre mehet a lereszelt sajt, majd süsd a szendvicseket 10 percen át a forró sütőben. Friss rukkolával a tetején tálald.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek