5 különleges, nyári Pavlova

Olvasási idő kb. 2 perc

Pavlovát készíteni nem nehéz, csak tarts be minden szabályt, és olyan gyümölcsöt válassz, aminek épp szezonja van. Mi készítettünk pár gyümölcsöset, de krémsajtos és fűszeres is van a receptek között.

Nem állítjuk, hogy a Pavlovát nem kell a sütőben szárítani viszonylag sokáig, de nagyon is megéri, mert egy klassz, elegáns nyári desszert lesz a végeredmény. Nem is egy, mindjárt öt!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

A grillezett nektarin egy kis mézzel és limoncellóval lett még finomabb ebben a desszertben.

A csonthéjasok bőven kaptak szerepet ebben a desszertben: a pisztácia mellett egy kevés diólikőr is került a barackok mellé, így lett igazán finom a végeredmény.

Ez a gránátalmás desszert annyira elegáns, hogy vendégváráskor, egy nyári bulin vagy szülinapon is megállja a helyét.

Ha megúsznád a gyümölcsök aprítását, kanalazz egy klassz, nyári gyömbéres krémet a ropogós sütemények közepére, majd következzen egy nagy adag házi tejszín és fehércsoki-krém.

Néhány érett mangó és ananász, és a legegyszerűbb Pavlovából is különleges desszert lesz. Ha vendégek jönnek, mini adagokban is készítheted, így még egyszerűbben tálalható.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek