Sajtos-citromos csirkecombfiléket süss mellé egy kis fokhagymával, vagy készítsd kaprosan, és egy egyszerű, grillezett halszelettel tálald.
A vegáknak sült hagymával tálald.Thomas Barwick
Hozzávalók
- 70 deka burgonya előfőzve és felkarikázva
- a tetejére friss zsálya
- 3 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
- 1 nagy evőkanál puha vaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 deci tej
- 2 deci tejszín
Elkészítés:
Dobd a meleg vajra a felpirított fokhagymát, majd 2 perc után a lisztet is pirítsd meg rajta. Öntsd hozzá a tejet és a tejszínt, majd keverd besűrűsödésig. Öntsd a keveréket a jénaiban rétegezett burgonyákra, és pirítsd rá 15 perc alatt a sütőben. Friss zsályával tálald.