Ne állj meg a csirkénél és a sajtoknál, mehet mártogatósnak zöldségek és tortillacsipsz mellé, és egy adag garnéla és rizs mellett is finom.
Sokféleképpen finom, a legjobb szárnyasok és grillezett sajt mellett.Sarsmis
Hozzávalók
- 2 darab őszibarack
- 1 darab sárga kaliforniai paprika
- 1 darab piros kaliforniai paprika
- 1 evőkanál házi baracklekvár
- 1 közepes citrom leve
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 kisebb darab lila hagyma
- ízlés szerint só, bors, cayenne-bors
- aszalt paradicsom
- 2 evőkanál ketchup
- 2 darab hámozott paradicsom kimagozva
- ízlés szerint oregánó
Elkészítés:
Vágd félbe az összes friss zöldséget és a barackokat, és grillezd meg őket. Ha ezzel megvagy, aprítsd fel mindegyiket kis kockákra, ahogy az aszalt paradicsomot is. Keverd el alaposan egy tálban, és adj hozzá sorban minden ízesítőt és fűszert. Ha van otthon egy kevés citromfű vagy petrezselyem, abból is apríts bele egy keveset.