Grillezett halloumis burger savanykás, mentás paradicsomraguval

Ettől minden vega szíve ellágyul. A nem vegák pedig csak simán megeszik.

Egy kis paradicsomot és paprikát is grilleztünk ehhez a szendvicshez a sajt mellé, majd apróra vágtuk őket és jó minőségű fehérborecettel és frissen tört borrsal tettük őket izgalmassá a natúr krémsajt tetején.

Hozzávalók

  • 2 nagyobb darab hamburgerzsömle
  • 2 szelet halloumi sajt
  • 1 darab kápia paprika
  • 2 darab paradicsom
  • 2 evőkanál natúr krémsajt
  • 1 evőkanál fehérborecet
  • ízlés szerint só, bors, olívaolaj
  • 1 marék rukkola
Recept idők

Elkészítés:

Tedd a felszeletetelt és besózott, beolajozott zöldségeket a grillre a sajttal együtt, és süsd meg a hozzávalókat. A zöldségeket ezek után vágd apróbb darabokra, és ízesítsd őket olívaolajjal, borecettel, sóval és borssal. 

Pirítsd meg a hamburgerzsömléket, kend meg mindegyik oldalukat egy kevés sajtkrémmel. Ezek után következzen a rukkola, a grillezett sajt, majd végül a zöldséges ragu. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek