Egy kis paradicsomot és paprikát is grilleztünk ehhez a szendvicshez a sajt mellé, majd apróra vágtuk őket és jó minőségű fehérborecettel és frissen tört borrsal tettük őket izgalmassá a natúr krémsajt tetején.
Hozzávalók
- 2 nagyobb darab hamburgerzsömle
- 2 szelet halloumi sajt
- 1 darab kápia paprika
- 2 darab paradicsom
- 2 evőkanál natúr krémsajt
- 1 evőkanál fehérborecet
- ízlés szerint só, bors, olívaolaj
- 1 marék rukkola
Elkészítés:
Tedd a felszeletetelt és besózott, beolajozott zöldségeket a grillre a sajttal együtt, és süsd meg a hozzávalókat. A zöldségeket ezek után vágd apróbb darabokra, és ízesítsd őket olívaolajjal, borecettel, sóval és borssal.
Pirítsd meg a hamburgerzsömléket, kend meg mindegyik oldalukat egy kevés sajtkrémmel. Ezek után következzen a rukkola, a grillezett sajt, majd végül a zöldséges ragu.