A rántott cukkini ezzel a csavarral lesz igazán világbajnok

Vagyis parmezános dióba forgatva sütés után.

Egy-egy nagyobb szeletből akár vega hamburgert is készíthetsz egy kis paradicsomlekvárral és olvadt bivalymozzarellával.

Parmezán és dió keverékében még finomabb.
Parmezán és dió keverékében még finomabb.cunfek

Hozzávalók 3 személyre

  • 2 darab cukkini felkarikázva, besózva
  • 2 nagyobb darab tojás
  • a panírozáshoz liszt és zsemlemorzsa
  • 4 evőkanál parmezán
  • 3 evőkanál darált, pirított dió
  • só és friss őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Panírozd be a hagyományos módon a cukkiniket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd bő, forró olajban 2-3 perc alatt süsd készre a szeleteket. Amint elkészült, csöpögtesd le és még melegen forgasd a kissé besózott parmezán-dió keverékbe.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek