Ha pedig még tovább pimpelnéd ezt a fogást, friss petrezselymet és egy kevés kecskesajtot szórj a tetejére.
Remek köret vagy vega főétel.OksanaKiian
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre bulgur
- 1 nagy bögre erdeigomba-keverék
- 2 bögre alaplé
- 1 kisebb darab padlizsán felszeletelve
- 2 evőkanál fokhagymás olaj
- ízlés szerint só, bors, római kömény
- 6 deka morzsolt kecskesajt
- 1 kisebb csokor friss petrezselyem apróra vágva
- 6 darab koktélparadicsom félbevágva
Elkészítés:
Főzd öt percen át a bulgurt az alaplében, majd tedd félre 15 percre lefedve. Ha megpuhult és langyosa hűlt, keverd el a többi hozzávalóval alaposan, fűszerezd és kecskesajttal a tetején tálald.