A banánszirup nem elengedhetetlen hozzávaló, de nagyon is jót tesz a végeredménynek. Ha attól félsz, hogy nem fogyna el később, jó, ha tudod, hogy koktélokban, gyümölcslevesek tetején és még egy adag jeges kakaóba keverve is felhasználható.
Kakaópor, kókusz és összetört banáncsipsz is tökéletes a tetején.alpaksoy
Hozzávalók
- 1 bögre langyos kakaó
- 2 nagyobb darab banán felkarikázva
- 1 nagy doboz mascarpone (legalább 30 deka)
- 4 evőkanál banánszirup
- 2 nagy evőkanál tejföl
- 3 deci felvert tejszín
- 25 darab babapiskóta
- 0.5 bögre porcukor (ízlés szerint készítheted édesebben)
- 1 kávéskanál só
Elkészítés:
Az egésszel csak annyi dolgod lesz, hogy mártogasd a kakaóba a babapiskótákat és rétegezd egy jénaiban a banánokkal és az összes többi hozzávalóból kevert krémmel. Ha ezzel megvagy, szórd meg kakaóporral, kókuszreszelékkel vagy porcukorral, és adj neki legalább egy órát a hűtőben.