Ha marad belőle egy kevés, egy kis zöld borssal és friss sajtkrémmel összedolgozva klassz melegszendvicskrém lesz belőle este, aminek a tetejéről már csak néhány szelet olvadt mozzarella hiányzik.
Hozzávalók
- 2 bögre vargánya kissé összevágva
- 1 marék aszalt barack felkockázva
- 1 teáskanál vaj
- 2 evőkanál olaj
- só, bors
- 3 deci tejszín
- 1 evőkanál (étkezési keményítő, ha szeretnéd besűríteni)
Elkészítés:
Add a forró zsiradékokhoz a gombát, majd hagyd puhulni legalább 5 percen át. Ekkor mehet hozzá a tejeszín fele és a barack, majd 5 perc múlva a tejszín másik fele az étkezési keményítővel elkeverve. Sózd és borsozd ízlés szerint, és alaplében puhult bulgurt készíts mellé.