A fehér csokis krémsajtot ki ne hagyd, és ha hedonsita napot tartasz, fekete ribizliből készíts forró gyümölcsragut a tetejére. Előbbihez egy doboz krémsajthoz egy evőkanál pocukrot, egy csipet sót és egy fél tábla fehér csokit keverj össze, és ezzel kend meg a már langyos gofrik tetejét.
Egy kevés juharsziruppal és sós vajjal is finom.nicolesy
Hozzávalók
- 25 deka liszt
- 2 evőkanál szárított levendulavirág kissé összetörve
- 1 mokkáskanál só
- 3 evőkanál porcukor
- 0.5 csomag sütőpor
- 3 deci tej
- 3 darab tojás
- 2 nagyobb evőkanál puha vaj
Elkészítés:
Dolgozd el egymással a száraz hozzávalókat, és kissé verd fel a tojást. Utóbbit keverd el előbb jól a vajjal, majd a tejjel, és készíts sűrű masszát az összes hozzávaló elkeverésével. Ha ezzel megvagy, kanalazd a tésztát adagonként a forró, kivajazott gofrisütőbe.