Nem hiányozhatnak belőle a zöldfűszerek, így ha van a kertben friss petrezselyem, kapor és snidling, ne sajnáld belőle, ahogy a friss paradicsomokat sem!
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Hozzávalók 2 személyre
- 1 csokor friss petrezselyem összevágva
- 15 deka feldarabolt friss koktélparadicsom
- 10 deka juhtúró
- 2 nagy bögre durumpenne
- 1 darab cukkini felkockázva
- 3 evőkanál olívaolaj
- ízlés szerint só, bors, oregánó, bazsalikom
- 0.5 darab lila hagyma felkockázva
- 1 kisebb csésze aszalt paradicsom összevágva
- 1 deci tejszín
- 1 teáskanál puha vaj
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát sós vízben, és még melegen add hozzá a tejszínt és a vajat. Közben süsd meg az olajon egy kissé a besózott cukkinidarabokat. Ha langyosra hűlt, forgasd össze a többi hozzávalóval, majd ízesítsd sóval és frissen őrölt borssal.
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory
Friss bazsalikommal a legfinomabb.Wiktory