Ha van a receptben olvashatón kívül más kedvenc zöldséged, amiből épp van otthon, ne hallgass ránk, készítsd úgy, ahogy szeretnéd. Nagyon finom grillezett cukkinivel, szárzellerfalatokkal és fokhagymás-zöldbabos raguval feltuningolva is.
A sajt előtti állapotban.barol16
Hozzávalók 2 személyre
- 2 bögre penne- vagy fussilitészta
- 2 kis doboz tonhal (konzerv és frissen sült hal is lehet)
- 10 deka pecorino sajt lereszelve
- 2 nagyobb darab paradicsom meghámozva, felkockázva
- 1 darab kaliforniai paprika apróra összevágva
- 1 csokor friss kapor összevágva
- 1 csokor friss snidling összevágva
- 10 deka grillezett vagy főtt kukorica
- 2 nagy evőkanál zöld vagy fekete olívabogyó
- 1 deci tejszín
- 4 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál kapribogyó
- só és bors ízlés szerint
- 1 evőkanál puha vaj
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát és még forrón add hozzá a tejszínt, vajat és a majonézt. A többi hozzávalóval csak akkor forgasd össze, amikor már kihűlt, majd sózd, borsozd és langyosan vagy hidegen tálald.