Kitalálod, hogy melyik mesére gondoltak a gyerekek?

Karmos, gilisztaevő kisállat, ellopott dalmaták, házépítő főszereplők és egy tolvaj, aki majmával együtt beleszeret a hercegnőbe. Kvízünk megfejtéséhez nem árt, ha értesz a gyerekek nyelvén.

A szerkesztőségi gyerkőcöket arra kértük, foglalják össze röviden kedvenc meséiket, történeteiket. A feladat pedig nem más, mint kitalálni, mire is gondoltak. Talán elsőre egyszerűnek tűnik a kihívás, de ne feledd, néha a gyerekek más nézőpontból látják a világot. 

Belevághatunk a kvízbe? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.