Készítsd el ezt a melegen és hidegen is tálalható salátát kolbászból és csicseriborsóból

Virslit, házi kolbászt és akár chorizót is használhatsz ehhez a finomsághoz, amit minél több friss zöldséggel tuningolsz fel, annál egészségesebb lehet.

Jól illik hozzá a zeller, a fekete olíva, a petrezselyem, és ha szereted az érdekességeket, egy kevés keleti hangulatú fahéj, szerecsendió és római kömény is.

Virslivel is finom lesz.
Virslivel is finom lesz.Bartosz Luczak

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka füstölt kolbász felkockázva
  • 1 nagyobb doboz csicseriborsó-konzerv
  • 15 deka friss koktélparadicsom felkockázva
  • 2 szál zellerszár összevágva
  • fűszerek
Recept idők

Elkészítés:

Süsd meg a kolbászt egy serpenyőben, majd forgasd össze vele a csicseiborsót is. Ha levetted a tűzről, még melegen forgasd el benne a zöldségeket és fűszerezd ízlés szerint. Nálunk só, bors és egy kevés fahéj és szerecsendió is került a salátába. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek