Elég hozzá néhány fűszer, zöldség és ami a legfontosabb: egy nagy adag kreativitás.
Minimál design.Janna Danilova
Hozzávalók
- 50 deka finomliszt
- 1 teáskanál cukor
- 2 mokkáskanál só
- 1 zacskó élesztő (expressz)
- a díszítéshez kapor, spárga, bazsalikomlevelek, lenmag, tökmag, lila hagyma, koktélparadicsom, olívakarikák
- 2 evőkanál olívaolaj
- 3 deci langyos víz
Elkészítés:
Mindent, ami nem a díszítéshez kell, gyúrj rugalmas tésztává annyi vízzel, amennyit felvesz, és még puha, de már kezelhető massza lesz belőle. Adj neki negyedórát, majd nyomkodd szét egy tepsiben és fújd le egy kevés olívaolajjal. Hagyd néhány percig a formában is pihenni. Ha ezzel megvagy, a zöldségekből és fűszerekből készíts rá tetszőleges díszítést, majd tedd az előmelegített sütő legforróbb fokozatára maximum negyedórára.