Ezeket a leveseket nemcsak egyszerű összedobni, de arra is tökéletesek, hogy egy-egy nehezebb fogás előtt bevesd őket. Már mutatjuk is a szerintünk legfinomabbakat!
A banáncsipszet már ismered – egyik korábbi receptünkben mutattuk meg, hogyan készítsd el sütőben. Ha főzőbanánból, olajban csinálod, kissé kevésbé lesz édes, és inkább a burgonyára hasonlít majd az íze. Akármelyik változatot is választod, egy kis Cayenne-borssal is küldd meg a tetejét, és ezt halmozd az ananászleves tetejére.

Nincs is jobb azoknál az ízekben gazdag és még csak nem is unalmas leveseknél, amiket néhány perc alatt, akár főzés nélkül is összedobhatunk egy-egy fárasztó hétköznap végén. Ha nyitott vagy a különleges ízkombinációkra, vagy a gyors ételek a kedvenceid, figyeld e heti receptjeinket, mert öt különleges, gyors levessel készültünk.
Tovább olvasomA tarator is többféleképpen készülhet, mi most egy nagyon egyszerű változatban mutatjuk meg. Egy adag grillezett kebapcse és bánica előtt a legfinomabb.

A tarator is többféleképpen készülhet, mi most egy nagyon egyszerű változatban mutatjuk meg. Egy adag grillezett kebapcse és bánica előtt a legfinomabb.
Tovább olvasomCsak pirítsd meg hozzá a mandulaszeleteket egy kevés vaníliával, és forrón tálald őket a hideg áfonyaleves tetején. Ha szeretnél még valamit mellé, fehér csokis túrógombócokból készíts bele levesbetétet.

Csak pirítsd meg hozzá a mandulaszeleteket egy kevés vaníliával, és forrón tálald a hideg leves tetején. Ha szeretnél még valamit mellé, fehér csokis túrógombócokból készíts bele levesbetétet.
Tovább olvasomNyáron egy nagy kocka hideg eperszörppel leöntött rizskoch előtt például tökéletes ez a zöldségleves, amit füstölt paprikával és köménnyel magyarosra, bazsalikommal és oregánóval olasz hangulatúra készíthetsz el.
Ha nincs otthon mandulalikőr, anélkül is elkészítheted ezt a sárgabaracklevest, de egy nagy adag narancshéj és vaníliával sült céklacsipsz is jól áll neki.