A különleges végeredményhez sokszor elég néhány különleges fűszer vagy az ismert alapanyagok szokatlan párosításban.
Ha nincs kedved elindítani a sütőt, csak öntsd a darált kekszre a vajat, és ízesíts sajtkrémet egy klassz fűszerrel, likőrrel és friss gyümölcsökkel.
Tökéletesek a nehezebb fogások előtt.
Ezeket akkor is könnyen el tudod készíteni, ha nem vagy éppen haladó a konyhában.
Darált hússal készülnek a legfinomabb fogások: a lasagne, a friss tavaszi töltött karalábé, a bolognai ragu és a muszaka is. Itt az idő, hogy újragondoljuk ezt az alapanyagot, és 5 új receptben mutassuk meg.
Azoknak, akik nem a konyhaművészet nagymesterei, viszont fontos nekik az egészséges étkezés.
Egyre többen szenvednek a vastagbelet érintő rákban, egy új kutatásban pedig kiemelik ennek az okát.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.