Ha ebben állnak néhány órán át a hússzeletek, egy kicsit puhábbak és omlósabbak lesznek, amellett, hogy az ízükből is kihozod a maximumot. Elég mellé egy friss paradicsom-zeller saláta egy kevés aszalt paradicsomos-joghurtos-fahéjas öntettel.
Grillezett zöldségekkel vagy friss salátával tálald.wmaster890
Hozzávalók
- 1 pohár görög joghurt
- 1 kisebb csokor friss oregánó, bazsalikom és kakukkfű felaprítva
- 1 evőkanál fehérborecet
- 1 kis doboz sűrű paradicsompüré (kb. 2 evőkanál)
- 1 teáskanál méz
Elkészítés:
Keverd el alaposan egymással a hozzávalókat, és egy órán át pácold ebben a hússzeleteket. Ha van annyi időd, egy éjszaka sem árt neki. Sütés előtt sózd és szórd meg frissen őrölt borssal is.