Van, amikor akad otthon néhány szelet szűzpecsenye, de olyan is, hogy csirkemell, hal, vagy egy-egy nagyobb padlizsán, vagy frissen sült gombaszelet kerül az asztalra tésztával, grillköretként vagy salátákba keverve. Akármelyikről legyen szó, egy nem mindennapi ízvilágú, fűszeres grillpác mindegyiket feldobja, csak néhány órán át kell ezekben állni hagynod a szeleteket. Ezen a héten olyan tippeket gyűjtöttünk, amikkel a legtöbb, egyszerű hússzeletet is különlegessé varázsolhatod.
Egy kis citrom és zsálya teszi különlegessé ezt a pácot, de akkor sem tévedsz nagyot, ha színesbors-keverékkel szórod meg és tejszínes, erdei gombás szószt és friss, házi tagliatellét kínálsz mellé.
Hozzávalók
- 2
deci
barna sör
- 3
evőkanál
olívaolaj
- só és frissen őrölt bors
- 2
gerezd
fokhagyma összetörve
- 2
evőkanál
mustár
- 2
evőkanál
méz
- Elkészítési idő: 5 perc
- Előkészítési idő: 5 perc
Elkészítés:
Doolgozd el alaposan egymással a hozzávalókat, majd legalább egy órán át pácold benne a húsokat.