Ez az alig kalóriás köret minden zsírosabb hús mellett tökéletes kísérő, amit ráadásul nagyjából egy perc alatt összedobhatsz, amint a zöldségek elkészültek a grillen. Fűszerezés után friss bazsalikommal és egy-egy nagy marék rukkolával forgasd össze.
A nulladik lépés.Lew Robertson
Hozzávalók
- 1 darab padlizsán felszeletelve
- 1 közepes darab cukkini felszeletelve
- 3 darab lila hagyma felkarikázva
- 1 kisebb csokor friss bazsalikom
- 4 evőkanál balzsamecet
- ízlés szerint só, frissen őrölt bors és oregánó
- olívaolaj
Elkészítés:
Kend meg egy kevés olajjal az előre besózott zöldségeket, és grillezd meg őket a hagyományos módon. Ha ezzel megvagy, rendezd el őket egy tényéron, alaposan locsold meg balzsamecettel, egy kevés olívaolajjal és a fűszerekkel. Amikor összeértek az ízek, reszelt parmezánnal tálald.