A csokis változattal biztosra mész, aki az édességet szereti, az olvadt csokidarabokra nem mond majd nemet. A tetején egy adag csokoládé ganache-sal tripla csokis verzió lesz, amit ha igazán elegánsan tálalnál, egy adag pisztáciát vagy kókuszpelyhet szórj rá.
Hozzávalók
- 1 bögre rizs
- 1.5 bögre tej
- 4 darab tojás
- 5 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál cukor
- 1 csapott teáskanál só
- 10 deka felaprított étcsokoládé
Elkészítés:
Főzd meg a tejben a rizst, és tedd félre hűlni. A tojások fehérjét verd fel, a sárgáját pedig dolgozd el a cukorral és a sóval. Keverd el a sárgáját a rizzsel, majd add hozzá a kakaóport és a csokit is. Végül óvatosan a fehérjét is dolgozd bele, tedd egy kisebb szilikon sütőformába, majd forró sütőben süsd addig, amíg kissé megpirul a teteje.