Nem is kell a tetejére más, csak egy nagy adag mozzarella, szalámi és egy jó nagy adag paradicsomos szósz.
Egy kis parmezán még mehet a tetejére.nata_vkusidey
Hozzávalók 1 adaghoz
- 1 közepes fej karfiol
- ízlés szerint só
- 1 csapott evőkanál szárított oregánó, bazsalikom és kakukkfű (összesen)
- 2 kisebb tojás
- 2 nagy evőkanál reszelt parmezán
Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt törd össze aprítógépben, majd adj neki a mikróban 5 percet. Ezek után tedd egy tiszta konyharuhába és nyomkodd ki a levét. Ha ezzel megvagy, add hozzá a tojást, sajtot és az ízesítőket, és kerekre formázva süsd elő 20 percen át. Ha az alap kész, bármit rápakolhatsz – ekkor már csak addig kell sütnöd, amíg a sajt szépen megolvad a tetején.