Tudtad, hogy savanyítva is finom, és hogy akár pestót is készíthetsz belőle? Már mutatjuk is, hogyan!
Snidlinggel, egy kis citromhéjjal és egy kevés barna cukorral lesz az igazi ez a pesto, amit aztán egyszerű pirítóson, tésztákon és saláták tetején is tálalhatsz.

Snidlinggel, egy kis citromhéjjal lesz az igazi ez a pesto, amit aztán egyszerű pirítóson, tésztákon és saláták tetején is tálalhatsz.
Tovább olvasomEgy kevés bacon és csak félig keményre főtt tojás teszi különlegessé ezt a salátát, amit még tartalmasabbá varázsolhatsz, ha a bacon zsírját egy kevés majonézzel, narancslével és szarvasgombával is összekevered, és ezt kínálod hozzá öntetként.

Egy kevés hal, sajtszósz és csak félig keményre főtt tojás teszi különlegessé ezt a salátát, amit még tartalmasabbá varázsolhatsz baconnel és avokádóval.
Tovább olvasomSavanyítva is finom a spárga, főleg, ha van lehetőséged néhány szelet sajtot és húst grillezni mellé. Ezeken kívül már csak egy szelet pirítós és vörös pesto kell egy különleges és gyors vacsorához.

Savanyítva is finom a spárga, főleg, ha van lehetőséged néhány szelet sajtot és húst grillezni mellé. Ezeken kívül már csak egy szelet pirítós és vörös pesto kell egy különleges és gyors vacsorához.
Tovább olvasomA quiche jó kis tartalmas francia tojásos étel, aminél nincs is jobb egy késő délelőtti brunchhoz. Úgy hangzik, mint egy nehezen összeállítható dolog, pedig valójában nincs vele sok munka, hacsak azt nem számítjuk bele, hogy ki kell várnunk, amíg langyosra hűl. Remekül elrejthetők benne az előző napra sütött hússzeletek is.

A quiche jó kis tartalmas francia tojásos étel, aminél nincs is jobb egy késő délelőtti bruchhoz. Úgy hangzik, mint egy nehezen összeállítható étel, pedig valójában nincs vele sok munka, hacsak azt nem számítjuk bele, hogy ki kell várnunk, amíg langyosra hűl. Remekül elrejthetők benne az előző napról maradt hússzeletek is.
Tovább olvasomEz a kenyér valami olyasmi, amit nem kell elrontani feltétekkel. Elég egy kevés puha vaj, esetleg néhány vékony szelet sonka, és tökéletes vacsora lesz az egészből.

Ez a spárgaszezon is ideért, még ha nem is talált minket úgy, mint tavaly. Nekünk viszont nincs okunk megfeledkezni róla, így erre a hétre olyan spárgás finomságokat gyűjtöttünk, amik egy kicsit különlegesebbek megszokott és jól ismert receptjeinknél.
Tovább olvasom