Ha sajtot adsz hozzá, akkor a tökéletes eredményért jó, ha ismered annak jellemzőit is. Ha jól olvad, akkor bátran keverd bele, ha szépen pirul, akkor a tetejére is reszelheted, ha pedig inkább az aromája miatt szeretjük, mint a parmezánt, akkor elég, ha a legvégén szórod rá, mintha csak fűszereznéd.
Sokféle zöldséggel gazdagíthatod.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 7 darab tojás
- 1 közepes darab póréhagyma
- 1 tesákanál puha vaj
- 2 evőkanál étolaj
- 6 deka kékpenészes sajt
- só és bors ízlés szerint
- 1 deci tejszín
Elkészítés:
Dobd a póréhagymakarikákat a forró vaj és olaj keverékére, majd adj neki 5-6 percet. A tojásokat fűszerezd és verd fel egy kissé a tejszínnel, majd add hozzá a felkockázott sajtot is. Egy jénaiban (vagy a serpenyőben), a sütőben süsd készre a zöldség és tojás keverékét.